onze kamers

HOUTKAMER

Heerlijk wakker worden door de eerste zonnestralen. Geniet van je ontbijt en laat je meevoeren in het Spaanse ritme. Tweepersoonsbed van 180 x 200. Boven het bed een heerlijke ventilator voor de nodige verkoeling. 

Prijs per nacht: € 110,00 o.b.v. 2 personen

Geen extra kosten, inclusief ontbijt

STEENKAMER

Lekker wakker worden in het tweepersoonsbed van 180×200. Ga je vandaag tijdens het ontbijt genieten van het uitzicht op zee of van het uitzicht op de indrukwekkende bergen.

Prijs per nacht: € 99,00 o.b.v 2 personen.

Geen extra kosten, inclusief ontbijt.

SCHELPKAMER

Zet  je de wekker of laat je je wekken door het gezang van de vogels? Koffie of thee, lekker vers broodje met jam of de echte spaanse ham of gewoon alletwee. Doe lekker waar je zin in hebt en geniet van het moment. 

Prijs per nacht: € 99,00 o.b.v. 2 personen

Geen extra kosten, inclusief ontbijt

TOUWKAMER

Wat vind jij mooier de zon uit de zee zien opkomen of de volle maan uit de zee zien komen. Het is alletwee mogelijk. In de verte de schepen langs zien varen of een roofvogel spotten in de bergen.  Elke dag weer wat nieuws ontdekken en dat allemaal vanaf je eigen terras.

Prijs per nacht: € 110,00 o.b.v. 2 personen

Geen extra kosten, inclusief ontbijt.

RIETKAMER

Heb je dat ook wel eens dat je een hele planning hebt gemaakt voor de dag en dat je wakker wordt en denkt, vandaag doe ik helemaal niks.  Je lekker nog een keer omdraaien of uitgebreidt lang genieten van je ontbijt. Niks beter dan gewoon helemaal niets moeten. 

Prijs per kamer: € 110,00 o.b.v. 2 personen

Geen extra kosten, inclusief ontbijt.

natuurlijk

elke ochtend verse jus de orange

met verse broodjes en heerlijk seizoensfruit. 

KAMERS EN SALON

WANNEER WORDT JIJ WAKKER IN EEN VAN ONZE KAMERS?